2 de gen. 2014

Novetats i recomanacions literàries per aquests Reis

Ja teniu apunt la carta dels Reis? Segurament no hi faltarà un bon llibre per començar l'any gaudint del que més ens agrada, una bona lectura. Aquest 2014 comença ple de novetats i tenim molt on triar. Tenim molts espais on ens deixen un llistat de recomanacions i de novetats per poder passar un any immersos en noves aventures, nous sentiments i nous somnis. Us deixo uns quants enllaços que segur que us ajudaran a decidir-vos per la millor lectura per regalar o demanar.






Jo ja he fet la meva tria:




2 comentaris:

  1. Bona tria la teva, almenys a mitges, perquè el segon no el conec. El de Murakami és un bon llibre, a mi em va agradar força, però aquest autor sempre m'agrada. El tens en català, si t'interessa. Jo aniré entomant els llibres tal com vinguin, no sé si en caurà cap per Reis, però aviat reprendré la meva activitat compradora compulsiva, segur. Que la llista de pendents ja ha baixat de 40, imperdonable!

    ResponElimina
  2. Als que ens agrada Murakami mai ens decepciona. Segur que m'agradarà. A veure si començo l'any amb empenta perquè últimament tinc molt poc temps per llegir i ho trobo a faltar. Menys de 40 llibres a la llista de pendents és molt poc! Jajaja! No et pensis que jo també en tinc una pila que em van esperant a l'estanteria però a vegades les novetats els passen al davant. Que tinguis un bon any ple de bones lectures!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...