20 d’oct. 2011

La tardor dels artistes

La tardor és una de les estacions de l’any més escollides per ser pintades per molts artistes. I és que la bellesa dels colors en un paisatge de tardor és espectacular. Infinitat de tons marronosos, passant pel roig i el groguenc ens omplen la mirada i amb el dansar de les fulles gronxades pel vent podem escoltar com una música que acompanyada per l’olor dels bolets i la humitat de la terra, ens omplen tots els sentits. Segurament els artistes, seduïts per totes aquestes sensacions, s’han llençat a reflectir amb les seves pinzellades els colors d’aquesta estació.



Els infants a l’escola també observen aquests canvis en la natura i meravellats per la màgia dels colors volen fer com els pintors i expressar la seves sensacions sobre el paper. Observeu i veureu que són petits, només tenen cinc anys, però ja són grans artistes.

  


 

4 comentaris:

  1. M'agraden molt aquestes pintures de nens, tot i que l'art no és sinònim de naturalitat ni d'infantil, sinó que es relaciona més amb l'artificial.

    ResponElimina
  2. Aquesta tarda m'he posat a la falda als meus peques i hem disfrutat un munt amb les aventures de la capsa de cartró! Gràcies guapa!

    ResponElimina
  3. Xulis xulis aquests dibuixos eh??? Millor que jo segur que ho fan ;-)

    ResponElimina
  4. Nena... espectacular el video de la caixa... Potser molts pares necessitarien veure coses com aquesta... Segurament ens trobariem alres infants a l'escola si juguessin tan sols amb una caixa o un paper...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...